Festmenu

Forretter:

  • Fisketallerken m. lakseroulade, tunmousse, marineret rejer, krebs samt flutes og dressing.
  • Røget dyrekølle m. hjemmelavet pesto, ristede pinjakerner samt rødløg og flutes og smør.
  • 2 tartelleter m. høns i aspargs pyntet med tomat og persille.
  • Tunmousse m. rejer og slikaspargs på salatbund.
  • Rejecocktails m. hjemmelavet dressing og flutes.
  • Spansk serroskinke m. melon og ovnbagt sherry tomat og parmesan flage.

Stegeretter :

  • Kalvesteg stegt som vildt m. hvide og brune kartofler, waldoffsalat, surt og sødt samt flødesauce.
  • Flæskesteg m. sprødsvær, hvide og brune kartofler, rødkål, asier og skysauce.
  • Gl.dags oksesteg m. hvide kartofler, bønnesaute, gulerødder og glaseret perleløg, asier og skysauce.
  • Brasseret kalvespidsbryst m. råstegte kartofler, portvins glaseret svampe, porre, lakridsrodstegt selleri.
  • Helstegt dyrekølle m. timian ristede petit kartofler, ærter, majs, waldoffsalat samt vildt flødesauce.
  • Krydderstegt ungkvæg`s filet m. flødekartofler, årtidens grøntsager, spinat samt sauce calvados
  • Helstegt oksefilet m. hasselbach kartofler, grill tomat, gulerødder, hvidløgs dampet brocillie samt rødvins sauce

Desserter:

  • Lun pære tærte m. kold vanilja crem
  • Isrand m. frisk frugt salat
  • Chokoladeskål m. is og frisk frugt
  • Hvid chokoladeskål m. hindbærfromage
  • Jordbærtriffli m. makroner og fløde
  • Isroulade m. frisk frugt

Natmad:

  • 3 frikadeller m. kold kartoffelsalat
  • Aspargssuppe m. kødboller samt flutes
  • Klar suppe m. kød og melboller samt flutes
  • Biksemad m. rødbeder og bernaisesauce
  • Rød hotdog m. tilbehør
  • Æggekage m. bacon og tomat samt rugbrød

Har de spørgsmål eller andre ønsker så ring og hør også med priser

Henvendelse på 98565010